L'Associació de Veïns de la Font dels Capellans edita cada any un calendari que reparteix per les cases del barri. Aquest 2016, amb el lema "La Font, un barri de pel·lícula", les fotografies que el protagonitzen són d'espais del barri en els quals s'hi ha situat una escena de pel·lícula famosa. Una per mes.

"Forrest Gump" assegut en un banc, "Rambo" aixecant els braços al capdamunt d'unes escales, una teranyina entre dos edificis, un home agafat a un fanal amb un paraigües a la mà, l'ombra d'un home tocant el violí sobre una teulada...

A l'interior del sobre on anava el calendari, les famílies del barri van rebre una butlleta per participar en un concurs organitzat per l'ens veïnal. Han d'encertar el títol de vuit de les dotze pel·lícules. Entre els encertants se sortejarà una bicicleta. El guanyador es donarà a conèixer per la festa del carnestoltes. A banda de jugar amb el tema cinematogràfic, l'objectiu és fomentar l'autoestima de La Font i de la seva capacitat d'organitzar activitats i fer que els veïns s'hi trobin a gust. D'aquí el lema d'un barri de pel·lícula, ha explicat Xavier Puertas, del PDC La Font.