La Fiscalia de Sevilla ha incoat un expedient en protecció de la filla del torero Fran Rivera després que el Defensor del Poble Andalús i del Menor a Andalusia li ha enviat la foto en què el torero està torejant una vaqueta amb la nena de cinc mesos en braços. Fonts de la Fiscalia han dit a Efe que l'expedient obert és el primer pas que adopten després que els remetessin el cas des de l'Oficina del Defensor del Menor, que va mostrar el seu "absolut rebuig" a l'acció del torero.

La decisió de la Fiscalia sevillana s'ha pres mentre el ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, deia que en aquest cas n'hi ha prou amb "un toc d'atenció" al pare.

Diversos toreros han publicat fotografies torejant amb els seus fills menors d'edat amb què mostren el seu suport a Paquirri, després que rebés nombroses crítiques un cop publicada la fotografia. Així ho han fet Manuel Díaz El Cordobés, Eduardo Dávila Miura, Raúl García El Tato, Juan José Padilla i Israel Lancho.

Díaz, que ha publicat una foto torejant amb la seva filla en braços, acompanya la imatge amb la pregunta: "on és el problema d'ensenyar als nostres fills una professió que estimem i és plena de valors?".

La Unió de Toreros, per la seva banda, ha qualificat de "demagògics i interessats" alguns atacs emesos contra el torero i li ha mostrat el seu suport "total", alhora que ha expressat que se senten "orgullosos" de transmetre als seus "petits" els seus "valors i tradicions".