El principal hospital públic de Bangla Desh ha constituït un equip d'especialistes per intentar operar un individu que ha desenvolupat berrugues amb aparença d'escorces d'arbre en mans i peus a causa de l'estranya malaltia coneguda com "l'home arbre"

Les berrugues van començar, fa una dècada, a inutilitzar a poc a poc les extremitats d'Abul Bajandar, de 26 anys. "Es tracta d'una epidermodisplàsia verruciforme, una malaltia no contagiosa de la qual tot just es coneixen uns quants casos a tot el món. Mai havia vist una cosa igual", va afirmar el doctor Samanta Lal Sen, coordinador de la unitat de cremats i cirurgia plàstica del centre mèdic.

Segons Sen, un equip de sis cirurgians generals, dermatòlegs i altres especialistes farà diverses anàlisis "durant les pròximes dues o tres setmanes" per avaluar si és possible dur a terme una operació quirúrgica per extirpar les berrugues.

"A priori no hi ha cura per a la malaltia. El nostre objectiu és proporcionar un alleujament al pacient, millorar la seva condició i intentar aconseguir que les mans i els peus tornin a ser funcionals, ja que en l'actualitat no pot valer-se per si mateix", ha subratllat.