Aquest any que la gala dels premis Goya celebra el seu 30è aniversari, l'Acadèmia de Cinema ha designat el dissenyador de vestuari de sèries com IsabelCarlos, rey emperador, Pepe Reyes, com a estilista dels premis, i ha estat ell l'encarregat del showroom per aconsellar a les actrius i actors el millor look per a la gala.

No sembla que la imatge de les actrius americanes als Globus d'Or condicioni la passarel·la del cinema espanyol, i l'estilista no dubta a apostar pel vermell com un dels colors estrella de la nit, o "el rosa quars", a més de "pedreries i transparències", segons la selecció de vestits que ha penjat al showroom. Tres noms femenins són a la ment de tots com a paradigma d'estil i glamur, presències que s'esperen amb expectació i amb les quals saltaran tots els flaixos: Penélope Cruz, la serena bellesa de l'actriu francesa Juliette Binoche, i Isabel Preysler, que trepitjarà aquesta catifa per primera vegada.

Aliena al món del cinema, Preysler acudirà a la gala del braç de la seva actual parella, l'escriptor Mario Vargas Llosa, que serà l'encarregat de lliurar el Goya a millor guió i millor guió adaptat. Dissenyadors com Roberto Verino, Pedro del Hierro Madrid, Esther Noriega, Hannibal Laguna, Antonio García, Eva Soto Comte, Lucas Balboa, Alejandro Postigo o Mirto són alguns dels noms que han deixat en penyora les seves creacions.