Un home que s'havia col·locat quatre anells d'acer a la base del penis va necessitar l'ajuda dels bombers de Dénia (Marina Alta) perquè no aconseguia treure-se'ls i hi havia risc d'estrangulament del membre. El fet va passar a les 3 de la matinada de divendres passat quan els bombers van rebre una trucada de l'hospital de la localitat per demanar la seva ajuda per a un estranger d'uns 40 anys, va relatar a Efe el cap del parc d'aquest cos d'extinció, Javier Fayos.

Els bombers van utilitzar una petita serra d'alta precisió, tipus Dremel, i "amb molta cura i refrigerant la zona contínuament amb sèrum fisiològic per la calor que generava el fregament" van fer vuit talls (dos per anell) per solucionar el problema.

"No és la primera vegada que ens criden de l'hospital per tallar anells, encara que normalment són als dits. No és freqüent que siguin al penis, crec que és la segona vegada que això passa, ni tampoc és habitual que siguin d'acer, el que ha obligat a fer dos talls, a causa de la duresa del metall", va afegir el cap de bombers.