L'actor espanyol Antonio Banderas s'ha comprat al comtat de Surrey, al sud d'Anglaterra, una casa valorada en 2,4 milions de lliures (3,1 milions d'euros). Banderas, que estudia disseny en el prestigiós Central Saint Martin's College de Londres, en el qual es van formar figures com Stella McCartney i John Galliano, s'ha mudat a la mansió, situada a poc menys d'una hora de la capital britànica, amb la seva parella, l'executiva holandesa Nicole Kimpel.

Després de divorciar-se de Melanie Griffith, al cap de gairebé dues dècades de relació, el cèlebre actor malagueny, de 55 anys, va començar a sortir amb Kimpel, de 36, amb la qual comparteix una de les 200 cases prefabricades de luxe dissenyades per l'estudi alemany Huf Haus. La mansió, de vidre i fusta, i que té mitja hectàrea de jardí, cinc habitacions, sauna, gimnàs i sala de cinema, serà la llar de la parella durant els propers cinc anys, el temps que trigarà Banderes a finalitzar els estudis en la capital britànica.

"He tingut moltes cases, amb tipus arquitectònics molt diversos, però crec que aquesta és la meva preferida, de lluny. És increïble, és molt fàcil viure-hi. Quan cau el capvespre i el sol entra pel vidre tot s'il·lumina com si fos un diamant", va dir l'actor al suplement immobiliari del Sunday Times.

"Tots als pobles de Cobham, Weybridge i Esher són tremendament acollidors. I, sobretot, estic envoltat de natura. M'encanta veure els cérvols i les guineus que s'acosten al jardí", va afegir. L'australiana Cate Blanchett i la britànica Kate Winslet també han adquirit recentment propietats en l'elitista zona d'East Sussex.