L'estrella del pop australiana Kylie Minogue i l'actor britànic Joshua Sasse van fer públic el seu compromís matrimonial amb un anunci publicat en el diari The Daily Telegraph.

Minogue, de 47 anys i Sasse, de 28, es van conèixer durant el rodatge de la sèrie nord-americana Galavant, que ell protagonitza i van iniciar la seva relació el passat setembre, segons el rotatiu britànic. L'anunci s'ha publicat en el diari que va comprar el 1927 el besavi matern de Sasse, William Berry, primer vescomte de Camrose, que també va ser propietari de The Sunday Times, entre d'altres diari.

La cantant s'ha pronunciat en alguna ocasió sobre la diferència d'edat entre ella i el seu futur marit: "crec que el consens general és que fem bona parella", va dir Minogue, segons explica la BBC. "Per aquest motiu, i encara que sobre el paper sembla que no està bé, sí que ho està. Ell és una persona genial, absolutament genial. Encara que tracti de comportar-me de manera relaxada i amb naturalitat, porto escrit a la cara que sóc molt feliç", va dir la cantant.

El desembre l'austaliana ja havia parlat sobre els seus sentiments: "hi ha un amor en la meva vida; estic en un núvol la major part del temps", va dir en una entrevista a la cadena BBC Ràdio 4.