El Diccionari de pàdel, en línia

Elaborat pel Termcat i el CNL Montserrat, amb la col·laboració del Club Tennis Manresa, inclou més de setanta termes catalans, amb equivalents en castellà, francès i anglès

24.02.2016 | 00:00
Anjo Valentí, president del Club Tennis Manresa, consulta el Diccionari de pàdel
Anjo Valentí, president del Club Tennis Manresa, consulta el Diccionari de pàdel

Coincidint amb els actes de la Festa de la Llum i en el marc d'activitats organitzades pel Club Tennis Manresa, ja es pot consultar en línia el Diccionari de pàdel. Elaborat pel Termcat i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració del Club Tennis Manresa, inclou 76 termes com ara cop d'aproximació, globus, iguals, pala, piloteig, set, servidor o restador.
Cada article terminològic conté una o diverses denominacions en català, generalment els equivalents en castellà, francès i anglès, i una definició. També s'hi han inclòs notes explicatives quan s'han considerat necessàries. La consulta en línia dels termes es pot fer mitjançant l'accés alfabètic o bé el quadre de cerca.
El diccionari (www.termcat. cat/ca/Diccionaris_En_Linia/) és una versió ampliada i actualitzada del tríptic "Vocabulari de pàdel" que ja va elaborar l'any 2001 el CML Montserrat, amb la revisió del Termcat i la col·laboració d'especialistes del Club Tennis Manresa. Aquesta obra forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia, que recull un centenar de repertoris terminològics d'àmbits especialitzats, i la seva publicació s'emmarca en la celebració dels 50 anys del Club Tennis Manresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema