Coincidint amb els actes de la Festa de la Llum i en el marc d'activitats organitzades pel Club Tennis Manresa, ja es pot consultar en línia el Diccionari de pàdel. Elaborat pel Termcat i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració del Club Tennis Manresa, inclou 76 termes com ara cop d'aproximació, globus, iguals, pala, piloteig, set, servidor o restador.

Cada article terminològic conté una o diverses denominacions en català, generalment els equivalents en castellà, francès i anglès, i una definició. També s'hi han inclòs notes explicatives quan s'han considerat necessàries. La consulta en línia dels termes es pot fer mitjançant l'accés alfabètic o bé el quadre de cerca.

El diccionari (www.termcat. cat/ca/Diccionaris_En_Linia/) és una versió ampliada i actualitzada del tríptic "Vocabulari de pàdel" que ja va elaborar l'any 2001 el CML Montserrat, amb la revisió del Termcat i la col·laboració d'especialistes del Club Tennis Manresa. Aquesta obra forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia, que recull un centenar de repertoris terminològics d'àmbits especialitzats, i la seva publicació s'emmarca en la celebració dels 50 anys del Club Tennis Manresa.