Amb paraules com "gràcies", "bravo" o "gran", Antonio Banderas, Mónica Naranjo, la Guàrdia Civil i Policia Nacional han aplaudit a través dels seus comptes a Twitter el cantant Alejandro Sanz després defensar una dona que era agredida per un home durant un concert a Mèxic.

Mentre que Banderas li ha dedicat un "Orgullós de tu, Alejandro" en espanyol i anglès, el compte de Twitter de la Guàrdia Civil va publicar el missatge: "Amb la teva ajuda els farem tots fora".

Frases d'ànim i d'orgull que arriben després que dissabte a la nit, durant el concert que va oferir a la ciutat mexicana de Rosarito (Baixa Califòrnia), el cantant espa-nyol interrompés la seva actuació per expulsar l'agressor de l'acció violenta, que Sanz va veure des de l'escenari.

La Policia Nacional, que té un dels comptes de Twitter més seguits a Espanya, també ha deixat un missatge per al cantant en el qual animen a "no callar" davant aquestes situacions: "No, no i no a la #violenciadegènere. Si ets víctima o testimoni, denuncia-ho. Fes com Alejandro Sanz. No callis".