Soundd és el nom de l'altaveu sense fils que podran aconseguir els subscriptors i lectors de Regió7 a partir del dissabte 5 de març.

L'aparell es podrà adquirir al quiosc on normalment compren el diari, al preu de 9,95 euros més l'exemplar del dia, en el cas dels lectors, i presentant el carnet del Club i abonant els 9,95 euros, en el cas dels subscriptors. La promoció és vàlida fins a esgotar existències.

L'altaveu Soundd és ideal per a les persones acostumades a escoltar la música a través del mòbil o de la tauleta, perquè permet gaudir del so amb més qualitat.

L'aparell pesa 215 grams i mesura 60x60x50 mm. Té versió Bluetooth 3.0+EDR, càrrega per a USB, ràdio FM (el cable funciona com a antena), lector de targetes MicroSD, bateria 400 mAh, un temps de reproducció de dues hores, un temps de conversa (mans lliures) de fins a quatre hores i una distància BT de 10-15 metres.

Actualment, continua vigent la promoció de la paella giratruites i, d'aquí a un parell de setmanes, hi ha prevista la promoció de la Vapormatic, un aparell ecològic per a la neteja diària, lleuger i que no utilitza detergents químics; només vapor d'aigua, i que és capaç d'eliminar el 99% dels bacteris.

Amb una potència de 1.300 W, el Vapormatic serveix per a qualsevol tipus de superfície, des de moquetes fins a parquet i rajoles; accessoris per poder-ne fer l'ús a mà, un dipòsit extraïble per recarregar l'aigua i capçals rotatoris per accedir a tots els racons de casa. És fàcil de guardar en qualsevol lloc i incorpora tirassos microfibres que atrapen la brutícia.