L'artista japonesa Yoko Ono, vídua de John Lennon, es recupera en un hospital a Nova York, on va ser traslladada en tenir dificultats per parlar, fet que en un principi es va creure que es tractava d'una apoplexia.

La vídua de qui va ser un dels quatre fantàstics, que ara té 83 anys, era a casa seva quan el servei d'emergències mèdiques va rebre una trucada des de l'edifici Dakota, on viu l'artista, assenyala el Daily News.

No obstant això, el seu fill Sean Lennon va rebutjar aquest rumor i va assegurar ahir mateix a través del seu compte a Twitter que el que ha passat a la seva mare és que estava deshidratada.

"No va ser un vessament cerebral. Només deshidratació / cansament", va assegurar el fill de John Lennon i l'artista japonesa.

Per la seva banda, el seu publicista Elliot Mintz va dir al rotatiu que l'artista tenia els símptomes de grip i que va ser portada a l'hospital per recomanació del metge. Va assegurar, a més al diari novaiorquès, que els metges van concloure que es tractava de deshidratació i no d'apoplexia.

El publicista va afegir en les seves declaracions al rotatiu que se li va indicar que l'artista estava desperta i parlava, i que podria sortir de l'hospital potser durant la mateixa jornada d'ahir, extrem no confirmat a l'hora de tancar aquesta edició.