Santpedor acull una trobada del programa de les Escoles Verdes

El projecte promou la implicació de les comunitats educatives en la millora del seu entorn

01.03.2016 | 07:36
Una part dels participants a la trobada que es va fer a l´escola bressol Els Gallarets de Santpedor

L'escola bressol municipal Els Gallarets de Santpedor ha acollit aquest dissabte passat els actes de la jornada d'intercanvi del programa d'Escoles Verdes de Lleida i la Catalunya Central. L'acte va tenir la presència dels coordinadors del projecte i del regidor d'Educació de Santpedor, Agustí Comas.
La trobada va consistir en una matinal d'intercanvi de projectes i experiències entre els centres participants i d'un esmorzar cooperatiu a base dels productes que van aportar des de cada escola i territori.
El programa pretén donar suport a aquells centres que volen innovar i incloure accions educatives relacionades amb els valors de la sostenibilitat. La part central de la jornada es va dedicar al treball en grup per debatre el model d'escola verda del futur i quins són els àmbits que cal abordar i els agents que cal implicar per tal d'aconseguir-ho.
El programa planteja tres grans objectius a tots aquells centres que s'hi adhereixen i els acompanya per tal que els puguin assolir: incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida; promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l'intercanvi entre els diversos centres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema