A partir del proper dimarts els subscriptors i els lectors de Regió7 podran adquirir una netejadora de vapor que permetrà fer una neteja de la llar sense esforç i eliminar fins al 99% dels bacteris.

Es tracta d'un aparell lleuger i de gran potència (1.300 W) que ofereix la possibilitat als lectors de Regió7 de fer una neteja ecològica de tots els racons de la casa, ja que només s'utilitza aigua per al seu ús, sense que calguin ni detergents ni elements químics. La netejadora és apta per a tota mena de superfícies, ja sigui gres, catifes, moquetes, cuines, banys, metalls, tapisseria i cortines.

A més, l'aparell ve acompanyat d'accessoris per a ús de mà, per a poder netejar millor cortines, tapissseries, persianes o vidres. També se serveixen dues mopes de microfibra que garanteixen atrapar tota la brutícia. La netejadora, fàcil de guardar, conté un dipòsit extraïble per a la recàrrega d'aigua. L'aparell es podrà passar a recollir per les oficines del diari a Manresa (carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32) a partir de dimarts, però també al quiosc Sant Domènec de la Muralla Sant Domènec, 7 de la capital del Bages. El preu per als subscriptors és de 36,90 euros, i de 39,90 euros per als lectors.