El magnat nord-americà dels mitjans de comunicació Rupert Murdoch i l'exmodel Jerry Hall es van unir ahir en matrimoni a la capella de Saint Bride de la City de Londres, considerada "el refugi espiritual dels periodistes".

La parella, que divendres es va casar en una cerimònia civil en la luxosa Spencer House, al centre de la capital, va beneir la seva unió amb un servei religiós a la històrica església del carrer Fleet, on antigament se situaven els principals periòdics britànics.

Murdoch, de 84 anys, i Hall, de 59, van emergir exultants de la cerimònia, a la qual van assistir un centenar de convidats, entre ells els deu fills dels dos cònjuges -sis d'ell i els quatre que ella va tenir amb el cantant dels Rolling Stones, Mick Jagger- i personalitats conegudes del món de l'espectacle i de la premsa. Es va veure arribar a primera hora la cap de l'imperi Murdoch al Regne Unit, Rebekah Brooks -absolta de l'escàndol d'escoltes il·legals en els periòdics del magnat-, l'actor Michael Caine i el cantant i activista Bob Geldof.

L'empresari, nascut a Austràlia però nacionalitzat nord-americà, va entrar a la capella acompanyat per dos dels seus fills, Lachlan i James, els tres, vestits amb vestit blau marí. El propietari de News Corporation portava una corbata vistosa amb adorns platejats i sabates de cuir marró, i una rosa blanca a la solapa.

Hall va aparèixer acompanyada del seu fill James, vestida amb un vestit blanc de la dissenyadora Vivienne Westwood, amb vel i sabates planes platejades.