La salut de Michael Douglas ha empitjorat notablement en les darreres hores. Segons revelen diversos mitjans nord-americans, el càncer contra el qual porta lluitant des de fa anys ha mutat en una forma molt més agressiva i el protagonista de 'Atracció fatal' i 'Instint Bàsic' hauria entrat en una fase terminal de pronòstic incert.

Segons informa Hollywood News Daily, quan l'actor ha conegut la notícia s'ha mudat a les illes Bermudes, on pretén passar els seus últims dies, exposar la seva última voluntat i fer examen de consciència mentre es prepara per a la mort.

Fa sis anys, Douglas va ser diagnosticat amb un càncer de boca en fase 4 que el 2011, se li va considerar guarit. No obstant això, unes noves fotografies han revelat que l'actor està enfrontant-se de nou a la malaltia.

Michael Douglas va saltar a la fama el 1972 gràcies a la sèrie 'Els carrers de Sant Francisco'. Més tard va participar en icòniques pel·lícules de la història del cinema com 'Atracció fatal' i 'Instint bàsic'. L'última cinta en la qual va participar va ser 'Ant-Man', on va interpretar el científic Hank Pym.

La seva última aparició pública es remunta al passat 24 de febrer, quan va rebre el César d'honor.