Steve Rosen, un amant dels animals de Davie (Florida, EUA), ofereix 20.000 dòlars a qui l'ajudi a trobar set gats de carrer desapareguts, convençut que el que no ha pogut fer un detectiu ho farà "la cobdícia".

En unes declaracions publicades avui al web del diari Sun Sentinel, en el qual diumenge passat va publicar un avís de recompensa, Rosen, un acabalat home de negocis, va dir que està disposat a pujar la quantitat a 30.000 dòlars, per tal de recuperar els seus estimats Bandit, Peaches, Misty, Pepper, Frankie, Checkers i Honey, als quals considera "part de la família".

A tots ells els va recollir, cuidar i identificar col·locant-los un microxip i un collaret amb el seu nom i número de telèfon, que permet rastrejar en una àrea determinada, però, segons s'adona ara, va cometre l'error de no tenir-los a casa, sinó en un solar proper al seu exitós negoci de productes dermatològics.

Aquest dentista retirat, de 64 anys i creador d'un equip de rescat d'animals, té cura actualment de 30 gats més que viuen a l'exterior, més tres a l'interior de casa seva, a més d'un lloro i un gall, diu el diari.

Els set gats van anar desapareixent un per un des de fa un any, i tem que es tracti d'un segrestador o un col·leccionista.