Amb el recent naixement de dues filles de mares diferents, el pakistanès Jan Mohamed Jilji s'ha convertit en l'orgullós pare de 35 fills, xifra que espera augmentar fins als cent amb un nou matrimoni amb la que seria la seva quarta esposa, tot i que encara no l'ha triada.

"Vull tenir 100 fills, ja que el profeta va dir que aquells que incrementin el seu nombre de seguidors mai aniran a l'infern. Amb l'ajuda de Déu, els meus fills m'ajudaran a anar al cel", afirma.

Aquest doctor, de 43 anys, casat amb Bibi Naz Gul, de 32; Noor Bibi, de 28, i Hayat Bibi, de 25, ja planeja el quart matrimoni per augmentar la seva nombrosa prole de 14 nens i 21 nenes.

En les últimes setmanes, dues de les seves esposes van donar a llum les petites Hajrah Nasrin i Kulsoom Nasrin, una circumstància que no és nova per a aquest home, que en el passat va veure com les seves tres dones donaven a llum en un mateix mes.

El patriarca reconeix que de vegades té dificultats per recordar els noms dels seus descendents pel seu alt nombre, però al mateix temps això li permet organitzar partits de criquet amb equips formats només pels seus fills.

El doctor dirigeix una petita clínica en un barri de la ciutat de Quetta, on viu juntament amb els 38 membres de la seva família, en un terreny de 4.000 metres quadrats i una casa de 12 habitacions.

El seu sou de 100.000 rupies (850 euros) li permet "donar-ho tot als nens". Per mantenir aquest nombre de fills és necessària una gran organització, i, així, la seva dona Gul cuina al migdia amb l'ajuda de dues filles, i a la nit, Noor s'encarrega del sopar amb dues nenes. Una assistenta els ajuda.

Quan viatgen per vacances han de llogar un petit autobús per poder transportar tota la família.

Mohamed està a favor de l'educació femenina, i les filles que tenen edat escolar van a l'escola. "Totes les meves filles rebran una educació", afirma.

Mohamed assegura que la seva és una família feliç, que passa temps junta, juga a esports, viatja i resa cinc vegades al dia com a bons musulmans.

Les persones que tenen dos o tres fills no semblen felices amb les seves vides, en opinió de Mohamed, que remarca que ell fa tot el que pot per tenir descendència, aliè als problemes de superpoblació del Pakistan, un país amb 200 milions d'habitants.

"Sóc molt feliç i afortunat pels meus fills. Quan arribo a casa amb cotxe, 12 o 15 dels meus fills corren cap a mi i em donen la benvinguda. Semblen molt feliços quan em veuen", va afirmar el doctor.

"Desitjo trobar una quarta esposa amb la qual casar-me aviat", sentencia el patriarca.