La Patronal Metal·lúrgica del Bages ha fet el lliurament a la Fundació Rosa Oriol de la recaptació benèfica obtinguda a la darrera edició del sopar de Sant Eloi, que es va celebrar el 22 de gener passat al monestir de Sant Benet de Bages. En total, s'han lliurat 2.300 euros aportats per les empreses que van participar al sopar i per la mateixa patronal.

A l'acte de lliurament, Sor Lucía Caram, directora de la Fundació Rosa Oriol, va rebre el donatiu de mans del president de la Patronal Metal·lúrgica del Bages, Xavier Perramon, i de representants de l'empresa Lowing, que va cedir un Segway per a la subhasta de la celebració de Sant Eloi per recollir diners per a la fundació.

El sopar de Sant Eloi reuneix cada any les empreses del sector del metall del Bages, en un acte en què es pretenen fomentar els vincles i el treball en xarxa entre aquestes empreses.

L'esdeveniment incorpora també un vessant solidari amb la voluntat d'implicar-se i ajudar entitats de la comarca que treballen en benefici de les persones més necessitades.

En aquesta edició, els diners recaptats es destinaran al projecte de pisos tutelats de la Fundació Rosa Oriol. El sopar de Sant Eloi va comptar enguany amb el patrocini de CaixaBank.