La Xina planeja eliminar els noms estrangers d'edificis i blocs residencials que abunden a les ciutats del país, com Palm Springs o Manhattan Garden, perquè "menyspreen la cultura tradicional xinesa", ha dit Li Liguo, director del ministeri d'Afers Civils.

"El nom d'un lloc representa la cultura local de la regió", ha indicat Li, i ha afegit que també hi ha "problemes" amb els noms d'alguns carrers, perquè n'hi ha molts "que no són oficials". "Eliminar els noms occidentals i preservar els tradicionals ajudarà a mantenir l'herència cultural xinesa", ha afegit el mandatari.

Aquest ministeri va aprovar una sèrie de mesures per prohibir que àrees residencials o edificis rebessin noms occidentals el 1996, però van ser ignorades arran de l'eclosió de blocs nous i luxosos en moltes ciutats xineses en les últimes dècades. La iniciativa va en la mateixa línia d'una directiva que van publicar les autoritats al febrer, la qual prohibeix construir edificis "estranys", per "exagerats", "rars" o ""proestrangers", després de la proliferació de la construcció de gratacels de formes impossibles a la Xina en els anys passats.