Bruce Springsteen & The E Street Band van oferir aquest dilluns al Madison Square Garden de Nova York el concert que van haver de cancel·lar el gener a causa dels estralls de la tempesta hivernal Jonas.

Un dels moments més aplaudits va tenir lloc quan Springsteen es va apropar al lloc on es trobava la seva mare Adele per ballar amb ella durant un minut el seu vell tema 'Ramrod', pertanyent al disc 'The River' de l'any 1980, l'aniversari del qual ha motivat tota aquesta nova gira.

Els fans més devots del rocker coneixen de sobres Adele, que compta amb 90 anys, ja que s'ha deixat veure en multitud de recitals del seu fill (a l'estat espanyol a l'estadi del Molinón a Gijón el 2013, per exemple, l'última data fins ara de Springsteen a l'estat, abans del seu retorn aquesta primavera).

A més, no és la primera vegada que Adele i Bruce ballen junts, doncs ja ho van fer amb el clàssic del 1984 'Dancing in the Dark' en recitals a Philadelphia en les gires del 2009 i el 2012 (i anys abans). També ho van fer a Londres el 2013, en aquella ocasió fins i tot amb la germana de Bruce, Pamela. Aquests ball amb la seva mare s'afegeixen al protagonitzat pel músic recentment amb una fan de 91 anys a St Paul (Minnesota).

Bruce Springsteen & The E Street Band visitaran l'estat el proper mes de maig per actuar a Barcelona, Sant Sebastià i Madrid. També estaran al Rock in Rio de Lisboa.