El cantant Nick Carter, exmembre del popular grup Backstreet Boys, haurà de complir 25 hores de serveis comunitaris per evitar ser jutjat per l'aldarull que va protagonitzar en un bar de Cayo Hueso, segons han informat diversos mitjans digitals del sud de Florida.

El portal KeysINfoNet, que publica informació dels Cayos de Florida, ha agregat que a més en virtut de l'acord Carter estarà sota supervisió judicial durant sis mesos i pagarà totes les costes processals, que sumen poc més de 300 dòlars (268,3 euros).

El cantant de 36 anys havia d'haver comparegut aquest dilluns davant el jutge Wayne Miller a Key West, però no va ser necessari perquè la setmana passada es va segellar l'arranjament amb la fiscal Catherine Vogel per a la retirada dels càrrecs amb el consentiment de les dues persones que van demandar Carter per agressió.

Michael Papayans, de 27 anys i amic de Carter, espera judici pels mateixos fets, ocorreguts el gener passat.

Segons va informar en el seu moment la policia de Cayo Hueso, els dos denunciats van arribar en estat d'embriaguesa a un bar de la ciutat decidits a seguir bevent, però el personal es va negar a servir-los. Com que se'ls va demanar que marxessin i no ho van fer, van ser expulsats del local i una vegada fora van agredir a cops el cambrer Skylar Carden, i el gerent del bar, Matthew Stecher, segons afirmen tots dos en la demanda que van presentar contra el cantant i el seu amic.

Deixada enrere la seva carrera musical, l'1 d'abril s'estrenarà a la plataforma Syfy el film de zombies "Dead 7", dirigit per Danny Roew a partir d'un guió escrit per Carter, qui actua en la pel·lícula igual que la seva esposa, Lauren Kitt, i A.J. Mclean, un altre integrant de Backstreet Boys.