Els cantants Sting, Enrique Iglesias i Jennifer Lopez, i també la diva del pop rus, Ala Pugachova, van cantar aquest cap de setmana en el casament del fill del multimilionari rus Mikhaïl Gutseríev, va revelar el diari local Gazeta.ru.

Van ser els mateixos convidats al casament, celebrat amb tot luxe i pompa en un restaurant de Moscou i qualificat pels mitjans de Noces del segle 2.0, els que van penjar les fotos de les estrelles a la xarxa social Instagram, i van provocar una allau de crítiques.

Els comentaris més àcids li van recordar de seguida al pare del nuvi un vídeo en què ensenyava als russos a estalviar davant de la greu crisi econòmica que travessa des de fa gairebé dos anys el país.

Els mitjans russos van calcular que el patriarca de la família va desemborsar al voltant de 10 milions de dòlars per les celebracions, incloses les factures que pel que sembla es van abonar a les tres estrelles mundials: 1,5 milions d'euros per Sting, un milió per Jennifer Lopez i mig milió per al plançó de Julio Iglesias.

La revista Forbes estima en 5.900 milions de dòlars la fortuna del multimilionari ingúix, mentre que el fill, segons el portal rus Lifenews, ja ha viatjat amb la seva dona al Regne Unit per continuar la celebració amb els seus "amics londinencs" i, en particular, gaudir de les actuacions d'Elton John i Beyoncé.