Aquest dissabte és un dels dies més esperats de la temporada per als amants del futbol, però què passa si no t'agrada aquest esport? Si prefereixes fer algun pla alternatiu a veure el Clàssic però no saps què fer, aquí t'hem preparat un llistat amb 10 alternatives perquè triïs la que més t'agradi.

1.- Aprèn la coreografia d''Et porto al cor'

Ara fa unes setmanes, Manresa va presentar en societat la campanya per promocionar-se arreu del país, i ho va fer amb una campanya acompanyada d'una cançó del grup Gossos. Segur que recordes els vídeos emesos com a compte enrere i la seva peculiar coreografia. Si no t'agrada el futbol, pots provar d'aprendre-la mentre esperes que acabi el partit. Tens 105 minuts per memoritzar-la.

2.- Surt a sopar

Si t'agrada gaudir d'un bon sopar amb els amics o la teva parella, un dia de Barça-Madrid pot ser una bona oportunitat per trobar taula en aquell restaurant on mai aconsegueixes trobar-hi taula. Això í, assegura't abans que no tinguin un televisor on emetin el partit...

3.- Mira capítols de la teva sèrie preferida

Si ets més de Sheldon Cooper i Taylor Shaw que de Messi i Cristiano Ronaldo, pots aprofitar l'estona que dura el partit per gaudir d'alguns episodis de la teva sèrie preferida. Segur que en pots mirar més d'un sense risc que et truquin o t'interrompin.

4.- Prepara un sopar o uns postres deliciosos

Estiguis sol a casa o entre amics, el vespre de dissabte pot ser una bona oportunitat per preparar algun plat ben bo. En cas que no et vingui de gust complicar-te la vida preparant el sopar, sempre et queda l'opció de preparar unes delicioses galetes... sense ni encendre el forn.

5.- Reprodueix el partit en videojoc

Ets un apassionat del futbol però et ve de gust fer alguna cosa original durant el Clàssic? Si aconsegueixes convèncer un amic podeu reproduir el Barça-Madrid en una (o diverses) partides a la PlayStation/Xbox i després comparar el vostre resultat amb el real.

6.- Actualitza les apps del teu mòbil; entre elles la de Regió7

Fa temps que vols actualitzar les apps del teu smartphone però mai trobes el moment? Durant el partit tindràs més d'una hora i mitja per triar, remenar i desinstal·lar aquelles aplicacions que ja tens molt vistes o que necessiten un rentat de cara.

7.- Vés al cine...

T'agrada el cinema però et cansa fer cua per comprar l'entrada, les crispetes, anar al lavabo...? Si aprofites l'estona que dura el partit segurament podràs gaudir de la pel·lícula que triïs com si estiguessis al menjador de casa; això sí, amb una pantalla unes quantes vegades més gran.

8.- ? o al teatre

Una altra opció que pots tenir ben present és la d'anar al teatre mentre duri el partit. Sense anar més lluny, a les 21 el Kursaal de Manresa porta a escena l'obra 'Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano', amb Josep Maria Pou.

9.- Llegeix una pàgina rere una altra

Tampoc pots deixar de banda l'opció d'ocupar l'estona del partit gaudint d'una bona lectura. Tindràs una bona estona per a tu mateix passant pàgina rere pàgina sense que ningú t'interrompi.

10.- En castellà hi ha una frase que diu: 'sábado, sabadete....'

I si cap de les alternatives anteriors et fa el pes, sempre pots recordar el que diuen els refranys populars, com aquella dita castellana que diu: 'sábado, sabadete...'.