Les 2.000 persones que integren la comunitat universitària d'UManresa-FUB poden participar entre dilluns i divendres vinent en una nova edició de la Setmana de la Universitat Saludable, amb activitats destinades a promoure i divulgar uns hàbits de vida que afavoreixin el benestar i la salut.

El programa d'aquesta edició inclou una vintena de propostes i forma part de les activitats impulsades en el marc del programa FUB-Universitat Saludable, que des de l'any 2011 vetlla per promoure hàbits i estils de vida saludables entre tota la comunitat universitària. La setmana té la col·laboració dels clubs esportius manresans Cube & Duo, Piscines Municipals, Vela Club Fitness i Gimbe, del Grup Llobet, de l'Ajuntament de Manresa, de Ca l'Arpellot, de la Diputació de Barcelona, del Club Tennis Manresa i de la colla castellera Penjats del Campus de Manresa.

Body Art, tallers d'activitat física, zumba, running, estils dance, iniciació al pàdel, una caminada i un torneig de futbol sala al Centre Penitenciari Lledoners formen part de les propostes esportives que inclou el programa. També es podrà participar en activitats relacionades amb l'alimentació, com tallers de demostració de sucs i batuts i de fast-food saludable. Es completarà amb jocs gegants al pati interior de l'edifici principal de la FUB, la possibilitat de calcular l'índex de massa corporal, una demostració castellera dels Penjats del Campus i tallers de consciència corporal i meditació. Les activitats tenen el suport de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables, de la qual forma part la FUB.