Regió7 i Caprabo regalen una cistella de la compra cada quinze dies. El repte actual és respondre a aquesta pregunta: quins són els teus trucs casolans per lluir una pell morena? El guanyador del mes passat es diu Jordi Fàbrega i aquest ha estat el seu consell per estalviar a l'hora d'anar a comprar:

"El millor per estalviar a l'hora de comprar és fer-ho amb previsió, és a dir, no pensar el que fa falta per avui, sinó pensar en el que necessitaràs en uns dies/setmanes. Evidentment no serveix per tots els productes (amb els productes frescos és més complicat), però un exemple clar és amb la llet: jo no espero a quedar-me sense llet per anar a comprar-la, sinó cada dia que vaig a comprar passo per la secció de la llet i miro si està d'oferta o no. On la compro jo, la llet que normalment està a 1,39€/l, quan està d'oferta està a 1€/l. Si ho mires cada dia seràs capaç de trobar l'oferta i comprar la llet barata, però si hi vas amb l'obligació de comprar llet perquè no en tens és qüestió de sort trobar l'oferta. Al final de mes, pel mateix preu, pots arribar a comprar com a mínim dos litre mes de llet, depenen del consum que tingueu a casa. Un altre consell és tenir clar el que vols comprar abans de sortir de casa. Jo em faig una llista del que em fa falta, afegint alternatives d'altres productes, per si no trobo el que vull o al preu que vull. El millor és no improvisar en el mateix supermercat i no deixar-te porta per productes que et cridin l'atenció i que no havies previst comprar (sempre hi ha alguna excepció, per confirmar la regla ;-))."

Participa!

El consell més fàcil i pràctic, el que més ens agradi en redacció, guanyarà una cistella de la compra! Escriu-lo a la zona de comentaris.

Què conté el lot?

- Espagueti nero di sèpia

- Barretes de xocolata cereals

- Melmelada de préssec diet

- Galetes fibra

- Infusió línia

- Oli d'argan

- Oli verge Siurana 50gr.

- Arròs bomba 500 gr.

- Muesli amb xocolata negre

- Tonyina en oli d'oliva pack 3

- Mongetes amb verdures

Sort!