Un insòlit doble matrimoni entre germans i germanes bessones al nord de la Xina ha creat tanta confusió entre els implicats i les seves famílies que tots quatre van accedir a sotmetre's a cirurgia estètica per no assemblar-se tant.

Els germans idèntics Zhao Xin i Zhao Xun van contreure a mitjan febrer matrimoni amb les bessones Yun Fei i Yun Yang, amb les quals feia temps que sortien.

En les noces, les dues parelles, atès que germans i germanes tenen pràcticament el mateix timbre de veu, van haver de prendre mesures especials d'identificació per evitar que ningú es casés amb la parella equivocada.

Els matrimonis es van segellar amb èxit -Zhao Xin es va casar amb Yun Fei, com estava previst, i Zhao Xin amb Yun Yang-, però al cap d'unes setmanes va tornar a haver-hi problemes, com va explicar un dels germans, que després d'un sopar dels quatre es va trobar que havia agafat la mà per error a la germana equivocada.

Per evitar que les confusions es compliquessin, i també per consideració a veïns i parents cada vegada més desconcertats, les quatre parelles van passar ahir, dijous, per un hospital de Xangai per fer-se uns "mínims retocs" a la cara que els permetin diferenciar-se per sempre, segons Xina News.