L'Ateneu les Bases de Manresa ha programat, el dissabte 30 d'abril, de les 10 del matí a la 1 del migdia, la matinal gratuïta #somfamília, que inclourà activitats per a grans i petits i que és oberta a tothom, a les persones que estiguin abonades i a les que no ho estiguin.

Les inscripcions per participar-hi ja es poden fer a la biblioteca del complex situat al carrer de les Cintaires amb Balmes, fins a esgotar les places. L'objectiu de la primera edició de #somfamília és que els assistents comparteixin una jornada plena d'activitats per a grans i petits en un mateix espai.

Hi haurà inflables gegants, la visita de Mickey Mouse i un circuit de bicicleta infantil durant tot el matí. A més a més, pares i fills podran participar conjuntament en les diferents activitats que s'han preparat per a l'ocasió. Cuinar en anglès amb el taller "Fun Cooking" de la mà de les professores d'English4all (a partir de 6 anys); un taller de caracterització de cares perquè els més menuts a partir de 2 anys es converteixin en animals, fades i dimonis; aprendre a fer fotografies amb Clàudia Díaz (a partir de 10 anys); un taller a la biblioteca de l'Ateneu basat en el llibre de Ronald Dahl titulat Un remei per a la iaia (de 6 a 12 anys), i moure l'esquelet al pavelló amb zumba familiar (a partir de 3 anys). Els membres del programa Matronatació podran gaudir de la piscina.