Tècnics de l'Hospital Universitari de Còrdova van extreure dijous sang a Manuel Díaz i a Manuel Benítez, tots dos anomenats el Cordobés, per analitzar l'ADN de tots dos atesa la demanda per paternitat presentada pel primer contra el segon. L'advocat de Manuel Díaz, Fernando Osuna, ha explicat que l'extracció s'ha fet davant presència judicial, amb dues hores i mitja de diferència i com una de les diligències incloses en la demanda judicial. El servei d'immunologia del centre sanitari públic tindrà els resultats d'ADN dels dos toreros la setmana que ve, ha afirmat l'advocat abans d'assegurar que ja tenen una prova que relaciona tots dos.

La prova es va obtenir d'un tovalló usat, tot i que el jutjat que investiga el cas ha volgut fer una nova comprovació amb totes les garanties legals, segons l'advocat.

El judici per la demanda de paternitat se celebrarà el proper 28 d'abril al jutjat de primera instància número 4 de Còrdova, va afegir el lletrat de Manuel Díaz.

La demanda es va presentar el dia 1 de desembre al jutjat cordovès i entre les proves aportades hi ha un tovalló de paper amb el qual Benítez, a qui seguia un detectiu, es va eixugar la boca.