La icona pop Prince, mort abans-d'ahir als 57 anys per causes que encara es desconeixen, va ser hospitalitzat per una sobredosi de droga sis dies abans de la seva mort, segons el portal TMZ, especialitzat en notícies sobre famosos i el primer mitjà en informar sobre la mort de l'artista. El portal afirma que una sobredosi va dur Prince a una sala d'hospital de l'estat d'Illinois el dia 15, quan l'avió privat de l'artista va haver de realitzar un aterratge d'emergència a la localitat de Moline, a Illinois (EUA).

L'aterratge d'emergència es va produir hores després que Prince fes un concert a Atlanta i, llavors, fonts del seu entorn van indicar que l'artista patia un episodi de grip, circumstància per la qual també va haver de cancel·lar dos concerts de la seva gira "Piano and a Microphone".

Segons el portal TMZ, que cita nombroses fonts anònimes, Prince va ser ingressat d'urgència en un hospital i els metges li van administrar una "injecció salvadora", subministrada habitualment per contrarestar els efectes dels opiacis. D'acord amb TMZ, els metges van aconsellar al cantant que romangués a l'hospital durant 24 hores. En aquestes circumstàncies, els representants de l'artista van demanar una habitació privada per Prince i, com no n'hi havia cap de disponible en aquell moment, van decidir anar-se'n.