Sembla que Kim Kardashian no porta molt bé que les seves germanes siguin el centre d'atenció. I és que l'estrella televisiva de la que tothom parlava, deixa de ser la més comentada quan per exemple les seves germanastres més joves es converteixen per exemple en les reines del festival de Coachella.

I ella troba a faltar ser el focus de la notícia. És per això que la dona de Kanye West ha decidit prendre cartes en l'assumpte i tornar a fer que tota la xarxa parli d'ella. Com? Doncs pujant en el seu compte d'Instagram unes imatges bastant calentes.

38 mil m'agrada en menys d'una hora ha obtingut amb la instantània en la qual Kim Kardashian i el seu marit el raper Kanye West apareixen en un selfie bastant picant. I no és d'estranyar ... Amb els ulls tancats i les joies posades, la foto es va tornar viral en molt poc temps.

001Una foto publicada por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el 23 de Abr de 2016 a la(s) 6:05 PDT

Però el que més crida l'atenció és que es tracta de la primera d'una sèrie de fotos bastant seductores on fins i tot Kim presumeix d'davantera amb un escot infinit. Cames, perfils suggerents, i fins i tot gelats i cotó de sucre. Ah, també un lleuger frec de la mà de West per l'imponent derrière de la seva dona.

015Una foto publicada por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el 23 de Abr de 2016 a la(s) 10:02 PDT

Tot en blanc i negre, Kim Kardashian ha aconseguit cridar l'atenció dels internatures una vegada més i només amb una sessió de fotos particular on es suggereix més que es mostra. Aquesta clar que la celebrity sap com arribar al cim de la popularitat en menys del que canta un gall.