La parella nord-americana amb més de vuit milions de seguidors a Instagram Jay Alvarrez i Alexis Ren ha estat els encarregats de donar el tret de sortida a la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), que va començar ahir a Barcelona amb la prova de vestidor de la col·lecció de Rosa Clará, mentre que Malena Costa és la padrina de Pronovias.

Amb 20 i 19 anys, són la parella més famosa d'aquesta xarxa social, en la qual arrasen. Ella, a més, és model, cosa que es nota per la seva forma de moure's. El també desfila, és fotògraf i esportista de risc, i tots dos s'han vestit avui per primera vegada de nuvis.

Alexis s'ha posat dos vestits, un en crepé de seda i amb esquena joia, i un altre de mussolina de seda natural que també portarà demà en la desfilada inaugural, i quan s'ha vist vestida de núvia ha assegurat que se sentia "com una princesa".

Jay, que ha trobat guapíssima la seva parella, també s'ha vestit de nuvi, però informal, amb una samarreta en la qual es podia llegir "I love Rosa Clará", americana de lli blanca i pantalons foscos.

Durant la sessió no han parat de fer-se carantoines i han dit que els agradaria casar-se a la platja, amb un casament divertida en la qual el protagonista fos l'amor.

També han parlat del seu èxit a les xarxes socials, del qual diuen estar molt sorpresos, i creuen que s'han fet tan famosos i tenen tants seguidors per crear continguts creatius, divertits i únics, "diferent del que es pot trobar".

Malena Costa, de la seva banda, ha estat la padrina de l'avanç que ha presentat Pronovias, que divendres que ve tancarà la passarel·la de la BBFW. La model, que està embarassada, ha anunciat que es casarà, encara que no sap quan perquè vol esperar a tenir el nadó.

Malena Costa ha assegurat sentir-se molt còmoda amb la marca i amb el dissenyador Hervé Moreau i ha confirmat que quan es vesteixi de blanc lo farà amb un vestit de Pronovias.

Hervé Morau ha explicat a Efe que aquest any el crepé segueix sent un dels teixits estrella perquè els permet nous volums en les formes, i ha anunciat molt brodat, pedreria, i siluetes simples.

També sortiran a la passarel·la vestits amb transparències amb encaixos brodats per donar sensació de tatuatge sobre la pell, molt color blanc i una mica de color en els accessoris.

Per als casaments de l'any que ve, Pronovias presentarà unes corones de color pastel i d'altres tons, com la verda maragda, per trencar i donar un toc de llum.

En la passarel·la d'aquesta edició, a més de Rosa Clará i Pronovias, desfilaran també Naeem Khan, Gàl·lia Lahav, Jesús Peiró, Cristina Tamborero, YolanCris, Isabel Sanchis, Inmaculada García, Marylise & Rembo Styling, Isabel Zapardiez, Ana Torres, Jordi Dalmau, Matilde Cano, M&M, Patrcia Avendaño i Justin Alexander.

Aquesta edició la Barcelona Bridal Fashion Week serà més que mai l'epicentre de la moda nupcial, ja que a més de la passarel·la, més de 260 marques, un 13% més que l'any passat, de les quals el 58% són internacionals, mostraran prop de 20.000 vestits de núvia, nuvi, festa i comunió.