Terelu Campos podria estar passant un dels sots econòmics més greus de la seva carrera professional. Segons revela la revista 'Lecturas', la filla de Maria Teresa Campos ha demanat un nou préstec per fer front a totes les seves despeses.

"Aquest passat 17 de març el Banc Popular li va concedir un crèdit de 130.000 euros, fet que eleva l'hipoteca total que pesa sobre el seu tríplex de Pozuelo d'Alarcón (Madrid) a 921.051,44 euros", detalla l'esmentada publicació.

I és que, segons 'Lecturas', l'alt nivell de vida de Terelu li està causant molts problemes econòmics, especialment ara que el projecte televisiu que havia de capitanejar a Telecinco amb la seva mare s'ha desinflat .Tot pel desembarcament de Bertín Osborne a Telecinco amb el programa 'Mi casa es tu casa'.

A això cal sumar-li la preocupació de la seva mare. Segons 'Lecturas', "Maria Teresa Campos, que adora la seva filla per sobre de tot, intenta per tots els mitjans il·luminar la sang de la seva sang en l'època més fosca de la seva vida".

Un mal moment econòmic i personal que el seu cercle proper confirma al magazine: "Fuma moltíssim i no s'alimenta com caldria. Es mou en una espiral d'autodestrucció molt evident. Hauria de retirar-se de tot per recuperar-se i tornar curada i amb forces".