Les Cuineres del Bages reben un dels Premis Continuarà de Cultura 2016

TVE Catalunya ha reconegut a l'entitat haver revaloritzat la cuina tradicional del Bages

29.04.2016 | 07:32
Les Cuineres del Bages reben un dels Premis Continuarà de Cultura 2016
Les Cuineres del Bages reben un dels Premis Continuarà de Cultura 2016

Les Cuineres del Bages, entitat presidida per Dolors Gómez, també directora de l'Escola de cuina Lleure i col·laboradora de Regió7, han estat guardonades amb els Premis Continuarà de Cultura 2016. Aquests premis són un reconeixement impulsat per TVE Catalunya a professionals del món de la cultura que han destacat en els seus àmbits durant aquest any.
Les Cuineres del Bages han estat premiades, segons l'organització del certamen, per revaloritzar la cuina tradicional del Bages, preservant-la i difonent-la, així com també els seus productes, i per transmetre a la societat els valors dels plats tradicionals de la cuina catalana.
L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc el divendres 22 d'abril a la tarda a l'hotel Casa Fuster de Barcelona. Van ser guardonats també el dissenyador barceloní Custo Dalmau, per la seva projecció internacional i per la seva lluita empresarial; Arturo San Agustín, pel conjunt de la seva obra literària i en especial per la seva darrera publicació, En mi barrio no había chivatos; Jenn Díaz, nova veu en l'àmbit literari i que amb només 26 anys ha publicat cinc novel·les; i Guillermo Seres, catedràtic de Literatura Espanyola de la UAB i acadèmic de la RAE.
Del món de l'escenari, han estat premiats l'actor Fernando Guillén Cuervo pel seu paper a la sèrie El Caso; i Joan Pera per la seva dilatada trajectòria professional com a actor de teatre, de televisió, de cinema i de doblatge.
Ràdio 4 també ha estat reconeguda per la celebració dels seus 40 anys; i també s'ha guardonat el grup Blaumut per ser una banda que ha connectat amb gran naturalitat amb el públic i per haver-se atrevit a tirar endavant la publicació del seu primer llibre, El llibre blau de Blaumut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema