CONCURS

Fes-te una foto amb la teva mare!

Entra per ella al sorteig de diferents regals valorats en més de 1.000 euros: tractaments, maquillatge, roba...

01.05.2016 | 09:44
Fes-te una foto amb la teva mare!
Fes-te una foto amb la teva mare!

Un any més ha arribat el dia 1 de maig i, per variar, has oblidat fer-li un regal a la mare. MaleÏnt com de descuidat ets i la poca memòria que tens per aquestes coses et preguntes, un cop més, per què hi ha un dia per a la mare i no hi ha el dia del fill, però en el fons, ets conscient que les raons són òbvies. La teva mare, en algunes ocasions, és incondicional a la teva vida i ha estat, està i estarà sempre ajudant-te en tot. És la teva fan nº1 i t'escolta sempre que ho necessites regalant-te les paraules que necessites escoltar (i també les que has d'escoltar). L'encarregada d'espantar els monstres que s'amagaven sota el teu llit, la millor cuinera del món. Són molts els motius pels quals mereix ser premiada, i per això des de Regió7 volem donar-te l'oportunitat perquè li demostraris a la mare que és important per a tu a través del concurs que t'hem preparat.

Amb el patrocini de Sara Bureu, i la col·laboració de Perruqueria Itizar, Je t'aime Rituals, Estètica Jorba, Tennessee, Òptica Cottet, Joieria Copèrnic, BIBA, La Poma d'Eva i Hotel Bruc, pots guanyar regals valorats en més de 1000€.

Un blanquejament dental, una sessió de perruqueria, un tractament facial amb maquillatge i manicura, un massatge corporal, un xec regal en roba, una bossa, ulleres de sol, una joieria, un detall picant i una estada romàntica són tots els obsequis amb els quals podràs homenatjar la mare.

La mecànica és molt senzilla, tens fins al 6 de maig per penjar una foto amb la teva mare a Instagram explicant-nos per quins motius ella ha de ser la guanyadora, etiquetant a la imatge a Regió7 (@diariregio7), afegint els hashtags #LaMevaMareEsLaMillor i #concursmareRegio7. Les millors mares es convertiran en finalistes. Aprofita-ho!!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema