Una gran actuació dels Salats de Súria converteix Salipota en plaça de 7 i mig

Els suriencs continuen en estat de gràcia Van actuar al costat dels Castellers de Santpedor

04.05.2016 | 00:00
Els Castellers de Santpedor
Els Castellers de Santpedor

Els Salats de Súria continuen en estat de gràcia aquest inici de temporada i diumenge, que jugaven a casa -al barri de Salipota-, els castellers suriencs van descarregar un altre castell de 7: el quart de la temporada. Aquesta ha estat la millor arrencada de la història dels Salats, ja que fa dos anys el primer castell de 7 arribava precisament en la diada de l'1 de maig a Salipota i, l'any passat, el castell de 7 més matiner el van descarregat el 25 d'abril.
Aquest diumenge, en el marc de la festa major del barri de Salipota i amb els Castellers de Santpedor com a colla convidada, van convertir Salipota en plaça de 7 i mig. Salats i Santpedor van obrir amb pilars de benvinguda, una actuació on a primera ronda es va poder veure un 3 de 7 dels suriencs i un intent desmuntat de 3 de 6 dels Castellers de Santpedor. Abans d'acabar la primera ronda, els Castellers de Santpedor va descarregar sense problemes aquesta estructura.
A la segona ronda, els Salats de Súria van descarregar el seu primer 3 de 7 amb agulla de la temporada amb un tronc un xic deformat a quartes, però amb un pilar paradíssim. Un 4 de 6 dels Castellers de Santpedor va tancar aquesta segona ronda. Finalment, a la tercera ronda, els Salats van descarregar el segon 4 de 6 que de l'actuació i els Castellers de Santpedor van desmuntar un 3 de 6 amb agulla molt deformat que van poder descarregar a la repetició sense cap problema. Per acabar l'actuació, els Salats de Súria va descarregar un pilar de 5 i Santpedor va fer dos pilars de 4.
Les colles ja tenen la mirada fixada en el 14 de maig, quan tindrà lloc la Diada de Colles del Bages, també a Súria, juntament amb els Tirallongues de Manresa i els Picapolls de la Gavarresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema