L'exlluitador de lluita grecorromana, Vyacheslav Oliynyk, guanyador de la medalla d'or als Jocs Olimpicos d'Atlanta 1996 i subcampió del món de lluita el 1994, es va enfrontar borratxo a set policies als carrers de Kíev.

Oliynyk va ser parat per dos agents que li van ordenar que abandonés el seu cotxe al comprovar que conduïa sota els efectes de l'alcohol. Al baixar del cotxe, el lluitador es nega a donar la seva documentació i és aquí quan va començar la discussió i la baralla posterior. En aquell moment s'hi van unir fins a set companys per reduir Olynyc, ajudant-se de la porra i esprais de pebre. Finalment, en el vídeo es veu com l'exatleta acaba al terra escopint sang després de rebre més d'un cop de puny.

Després de ser reduït, Oliynyk va ser detingut i traslladat a comissaria, encara que hores després va ser alliberat. «He d'admetre que era culpable perquè no em vaig aturar ni li vaig fer cas a la policia, però tampoc sóc un criminal perquè em tractin així», va explicar el lluitador assumint la culpa.