L'Agrupació Folklòrica Igualadina ha fet coincidir la celebració dels 75 anys de l'entitat amb la presentació d'un nou espectacle, que és la millor manera de demostrar la vitalitat del grup. "Vida i Costums - Tossa 1914" és la nova creació que es va presentar el passat cap de setmana a Igualada.

Els responsables de l'entitat destaquen "la molta il·lusió i ganes dels dansaires de l'entitat", que ha fet possible la creació del darrer

espectacle dedicat a la vella vila costanera de Tossa.

La creació es va mostrar dissabte al vespre davant de nombrós públic que van veure a través de la dansa la vida i les costums d'un poble mariner, i la vida estiuenca. La presentació de l'espectacle és la culminació de gairebé un any i mig de feina.

L'entitat ha fet un comunicat d'agraïment després de l'estrena de l'espectacle "a tots aquells que heu estat al darrera facilitant-nos el muntatge de l'espectacle, el vestuari, el material, etc". Aquesta col·laobració externa, el suport que han trobat, asseguren que els és fonamental per presentar les seves creacions.