Núria Yáñez, coneguda com a Fresita i, sobretot, per ser la guanyadora de la 5a edició del reality- show Gran Hermano i sortir a la portada d'Interviú, va ser ahir al migdia a la botiga de roba de dona Roxand del carrer del Born de Manresa. Fresitacol·labora en el projecte per fer un blog de moda i imatge que ha triat l'establiment manresà, que regenta Alba Valverde, per estrenar-se a la xarxa.

Al migdia a la botiga del Born de Manresa hi havia molt moviment. La maquilladora Emma López, de l'equip Defcon 1 Make Up, feia els darrers retocs a Valverde, i el perruquer Juan Carlos Cuenca pentinava la dissenyadora Mapy del Río. La resta de l'equip per fer el primer contingut del blog el formaven Sergio Paredes i Karen Lifecar, càmeres, i Santiago Castaño, encarregat de la música.

Mapy del Río explicava que havien triat el negoci de Valverde per enregistrar-hi el primer vídeo i contingut del blog com a deferència i agraïment perquè va ser la primera botiga on van vendre els seus dissenys. Comentava que, per donar vida al nou portal, que es diu Dosamigas.moda, aniran voltant per diferents botigues, on assessoraran els seus responsables en temes d'imatge per millorar el servei a la clientela. L'equip del blog és MR, que treballa en disseny, imatge, fotografia i música. Fresita col·labora amb ells pel fet de ser una persona coneguda, però no forma part de l'empresa.

Del Río anunciava que d'aquí a deu dies ja és previst que es pugui visitar la nova pàgina web, el domini de la qual ja està creat però on encara no hi ha cap contingut.