Els Moixiganguers d'Igualada van participar diumenge a la diada castellera de la Festa Major de Ca n'Aurell de Terrassa. Van descarregar-hi el cinc de set, el quatre de set amb agulla i el quatre de set, una actuació que ja van fer la setmana anterior a Barcelona. Els igualadins van actuar amb els Castellers de Terrassa i els de Badalona, que també van completar castells de set.

L'actuació dels morats a Terrassa va començar amb el cinc de set, una estructura que, tal i com expliquen els Moixiganguers "acostumen a aprofitar per rodar castellers de tronc i darrerament també per carregar-lo amb més pes de l'habitual i continuar el treball de cara a un possible cinc de vuit". El cinc no va donar problemes als igualadins, que el van completar amb agilitat i molt bon ritme. A segona ronda, els morats van descarregar el quatre de set amb agulla, el quart d'aquesta temporada i un dels millors de l'any, i a tercera ronda un quatre de set de tràmit. Es van acomiadar amb un pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Els amfitrions, els Castellers de Terrassa, van completar el programa previst amb solvència: el set, la torre i el cinc de set; mentre que als Castellers de Badalona els van condicionar les baixes d'última hora i es van haver de conformar amb el tres i el quatre de set i el tres de sis amb agulla, després d'un intent desmuntat de quatre de set i de tres de set amb agulla.

El juny els Moixiganguers tenen tres actuacions. La primera és a Vic, diumenge vinent, en motiu de la diada del local dels Sagals d'Osona, i els dos caps de setmana següents tornaran a Barcelona: diumenge 12 seran a la Festa Major del Baix Guinardó i el següent a la Festa Major del Fort Pienc. Al llarg d'aquests tres compromisos els morats esperen tornar amb regularitat als vuit pisos.