Avui i demà, els apassionats dels escúters clàssics Vespa i Lambretta tornen a tenir una cita a Manresa, en la 10a Scooterrun Manresa Revival. Els organitzadors de l'Scooter Club Manresa no obliden que ara fa dos anys el seu amic i company escuterista Bruno Plana, de Sant Feliu de Guíxols, va perdre la vida quan anava a la trobada de Manresa. És per aquest motiu que aquest també és el 2n Memorial Bruno Plana.

El programa comença avui, a les 8 del vespre, amb el punt de trobada i les primeres inscripcions a la Vermuteria Santa Rita (c. Cap del Rec, 20). Seguidament, s'iniciarà el Pica-Pica Bar's, que passarà pel Quinze Bar (c. Sobrerroca, 15), a les 9. El bar Moe's (c. Joc de la Pilota, 9), a les 10. I la Taverna dels 7 turons (c. Campanes, 1), a les 11 de la nit, amb el DJ Johnny Fever.

Demà, a les 10 del matí, hi ha el punt de trobada al Frankfurt Cal Xavi (c. Abat Oliba, 66-68), on també es podran fer les inscripcions. L'hora de la sortida serà a les 12 del migdia. La ruta és d'uns 55 quilòmetres, amb assistència i amb arribada a Manresa. A les 2 del migdia es dinarà al pati de l'antic Escorxador (plaça Bages, 11). Se sortejaran obsequis entre els assistents i es donaran els premis al millor Vespa i Lambretta, a l'escuterista arribat de més lluny, etc. A les 6 hi haurà botifarrada a la plaça de la Música amb els DJ Mo i DJ Albert. I a 2/4 de 12 de la nit, a la sala El Sielu (plaça Valldaura, 1), concert amb el Baggy Trousers (banda de tribut a Madness) i DJ Valen i DJ Willy vs Dori. L'entrada és gratuïta per als inscrits i costarà 5 euros per als no inscrits.

Diumenge, a les 12 del migdia, comiat de la trobada a la Vermuteria Santa Rita. El preu de la inscripció és de 35 euros i inclou una samarreta, les consumicions, el dinar, la botifarrada i el concert.