David Augé, de La Creadora, és el nou president del Rotary Club Manresa-Bages

El manresà és la tercera generació al capdavant del conegut negoci familiar dedicat a la moda

17.06.2016 | 00:00
David Augé, de La Creadora, és el nou president del Rotary Club Manresa-Bages

David Augé és el nou president del Rotary Club de Manresa-Bages. Recentment s'ha celebrat la 27a festa de canvi de junta de l'entitat a la Torre Busquet, en el decurs de la qual va prendre possessió Augé. El nou president agafa el relleu d'Imma Riba, que ha encapçalat el club els darrers dotze mesos. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.
Augé és el propietari de La Creadora de Manresa, establiment dedicat a la moda fundat el gener del 1936. Ha estudiat Ciències Empresarials a l'Autònoma de Barcelona i és la tercera generació al capdavant del negoci familiar, que té dues botigues a la capital del Bages. També és el vicepresident del Club Tennis Manresa, esport fortament arrelat a la seva família.
La nova junta directiva ha quedat constituïda per: Pere Massanés i Ignasi Llobet, sotspresidents; Maria Mercè Tarragó, secretària; Dèlia Jordà, tresorera; i Maite Romero, macera. El president electe per al 2017-2018 és Pere Moro i, per al mandat que s'iniciarà a mitjan 2018, Maite Romero.
El Rotary Club Manresa-Bages forma part d'una entitat implantada a tot el món que promou diferents campanyes humanitàries com una per lluitar contra la pòlio. La nova junta mantindrà accions que formen part del calendari d'esdeveniments manresans com el Concert de Reis. També convocarà el Premi Simeó Selga i el premi a la joventut Protagonistes del demà. I donarà continuïtat al premi "La ciència i els infants", convocat per primera vegada aquest any amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema