L'Escola d'Hoteleria Joviat ha celebrat la festa de graduació del curs 2015-2106, en la qual han rebut els seus títols 90 alumnes dels cicles formatius de grau mitjà o superior. El moment més destacat va ser la imposició de la insígnia platejada als 53 alumnes de la 25a promoció de cuina i serveis i als 30 de la 20a promoció de pastisseria; i de la insígnia daurada als 11 alumnes de la 3a promoció de grau superior en direcció en cuina. També hi van participar la resta d'alumnes de l'escola, que van rebre els botons de promoció de curs per grups d'alumnes del curs superior. A més, es va fer el lliurament de les mencions honorífiques (dues per grup classe, i un total de 21 alumnes) i dels premis del 19è Concurs Gastrofòrum, que és el congrés gastronòmic particular. A més, es va fer l'entrega de l'11a edició dels premis Escola d'Hoteleria Joviat al restaurant manresà Las Vegas, al restaurant Ca l'Amador de Josa del Cadí, al cuiner Arnau Muñio i al sommelier Josep Pelegrín.