Després d'haver participat en el Concurs del Dia de la Mare, la Laura va quedar molt sorpresa quan Regió7 li va donar la notícia que era la guanyadora del concurs. Amb molta il·lusió, vam quedar amb ella el dia 26 de maig a la seu de Regió7 per fer-li l'entrega de tots els premis. L'esperàvem amb un Peugeot 2008 a la porta de Regió7, i la vam acompanyar a fer la ruta per diferents establiments per recollir els premis que li pertocaven com a guanyadora.

La ruta va començar a les 11 del matí i en primer lloc ens vam dirigir a l'Òptica Cottet, on la Laura va escollir unes ulleres de sol Ray-Ban de la nova temporada. Va quedar encantada amb la varietat d'ulleres que tenien, la veritat és que li va costar escollir-ne unes, però finalment la seva elecció va ser la correcta, li quedaven molt bé!

Seguidament, vam anar a la botiga BIBA, on ja l'esperaven amb una bossa de pell natural preciosa. Després vam anar a la botiga Tennesse, on es va emprovar moltes peces de roba. A continuació, la Joieria Copèrnic li va entregar un braçalet de plata, i a la Poma d'Eva va mirar moltes coses i, finalment, es va decidir per un detall que no desvelarem. Esperem que t'ho passis molt bé, Laura!

Per acabar, vam anar a la Clínica Dental Sara Bureu, on la Sara en persona li va explicar detalladament el tractament i les sessions que completen el blanquejament dental, i va demanar hora per a la primera sessió.

Amb tantes visites, el dia se'ns va fer curt i la Laura s'ha anat encarregant de recollir els premis restants i de continuar els diversos tractaments inclosos en els premis. Aprofitant que se'n va de vacances, s'ha fet els tractaments d'estètica. Primer de tot, es va dirigir a la Perruqueria Itziar, on li van fer unes metxes i un pentinat molt especial, per lluir uns cabells preciosos durant tot l'estiu. I finalment, a l'estètica Je t'aime Rituals li van fer una sessió de maquillatge, de manicura Shellac, per tenir les ungles perfectes durant 14 dies, i un tractament càpsula del temps que serveix per regenerar la pell, gràcies a microperforacions amb microagulles que provoquen estimulacions al rostre. Així, amb tots aquests tractaments ja està a punt per gaudir de les vacances. Qui fos la Laura, oi?

Per finalitzar, només li queda recollir un parell de premis que ja té encarregats, a l'Estètica Jorba on li faran un tractament corporal de la mà de l'Anna, la seva propietària. I una nit amb sopar, ampolla de cava i esmorzar a l'Hotel Bruc. No hi ha pogut anar abans, ja que durant aquesta època estaven molt ocupats amb casaments. Però, quan torni de vacances, ja podrà gaudir d'una meravellosa nit d'hotel amb la seva parella!