Un terratrèmol de magnitud 3,2 en l'escala de Richter va resultar àmpliament percebut a les comarques de Barcelona, sobretot al Vallès Occidental, on va tenir el seu epicentre, sense que es produïssin danys personals o materials. El petit sisme també va passar molt desapercebut al Bages, on també va tremolar lleugerament la terra.

Segons va informar l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), el sisme es va produir a les 21.31 hores de la nit de dissabte a una profunditat de 10 quilòmetres entre els municipis de Mura, Vacarisses i Terrassa. L'ICGC va informar que el terratrèmol "va ser àmpliament percebut" pels habitants de les comarques de Barcelona, especialment els més propers a l'epicentre, encara que no va causar cap tipus de dany ni material ni tampoc personal.

Els serveis d'emergències de la zona van rebre només vuit trucades de veïns dels municipis afectats, alertats pel petit sisme. Segons l'ICGC, el tremolor nit va poder ser percebut al Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Baix Llobregat, Bages i també al Moianès.

L'alcalde de Mura, Martí Perich, assegurava ahir a aquest diari que el tremolor va passar ben desapercebut al seu municipi. "Ningú no ens ha dit que notés res", afirmava ahir el batlle. Per la seva banda, fonts de la Policia Local de Manresa van explicar que només un ciutadà els va alertar del tremolor. L'havia notat perquè és resident d'un habitatge d'elevada alçada, on hauria estat més fàcil notar-lo.