Larry, un llamàntol de 110 anys i 6,8 quilos de pes, es va salvar que la seva apreciada carn acabés al plat dels molts amants del marisc que freqüenten el restaurant Tin Fish de Sunrise, al nord de la ciutat de Miami, després que un grup en defensa dels animals pagués 300 dòlars pel crustaci.

Larry va de camí a les aigües fredes de Maine, a l'estat de Nova Anglaterra, a la costa nord-est dels EUA, on trobarà una segona oportunitat gràcies al grup iRescue Wildlife i diversos empresaris del sud de Florida.

El longeu llamàntol va ser capturat i venut a Joe Melluso, propietari de Tin Fish, qui planejava servir-lo aquesta setmana amb les seves corresponents salses de guarnició, si ningú no l'adquiria abans. Va ser llavors que va intervenir iRescue i un grup d'empresaris que van adquirir el crustaci i van córrer amb les despeses de l'enviament de Larry al seu hàbitat natural en aigües de Maine.

Amir Rossi, propietari de la companyia Royal Auto Brokers, que va participar en el salvament de Larry, va dir a una emissora de televisió que van pagar a Melluso 300 dòlars pel crustaci marí.

Rossi va comentar que va trucar per telèfon al propietari del local per preguntar-li si contribuiria d'alguna manera per salvar la vida del llamàntol, però que Melluso li va respondre que no sabia si posar-se a riure o pensar que estava boig.

Un altre dels salvadors de Larry, Brooke Estren, va assenyalar que el primer que van fer va ser humitejar una tovallola de platja amb aigua amb sal i embolicar-hi el llamàntol per transportar-lo viu fins al Maine State Aquarium, on ara hauran de decidir si alliberen Larry al mar obert o li donen refugi en l'aquari.