Els Castellers de Santpedor van assolir una nova fita en la seva encara curta existència. Per primer cop, la colla de la camisa daurada va descarregar un tres de sis aixecat per sota. Aquesta construcció, que feia més d'un any que no intentaven, feia mesos que era a la retina dels bagencs. Els darrers assajos havien anat molt bé i només calia prendre la determinació de dur-la a plaça. A la diada de Santa Cristina d'Aro va ser el dia. Amb molta concentració, els Castellers de Santpedor van anar pujant pis a pis fins a aconseguir alçar el castell. La baixada va ser molt ràpida i en cap moment va haver-hi perill de caiguda. L'alegria i l'eufòria es van desfermar.

El tres de sis aixecat per sota deixa en segon terme les altres dues construccions que els Castellers de Santpedor van realitzar a la diada de la vila empordanesa. A la primera ronda, van descarregar el tres de sis. Va ser l'estructura més senzilla de la tarda però, paradoxalment, la que més va brandar i van haver de treballar més. La segona ronda va ser l'esmentat tres de sis aixecat per sota. I la tercera, una torre de sis també molt sòlida. Era la primera torre de la temporada per als santpedorencs.

Els Salats de Súria van actuar diumenge a Sant Pol de Mar, on al matí van fer pinya a la platja i a la tarda van oferint un pilar de 4, un 3 de 6, un 2 de 6, un 3 de 6 amb pilar, un pilar de 5 i un pilar de 4.

La colla castellera Tirallongues de Manresa va descarregar, dissabte, 3 castells de 7 a la diada castellera de la Festa Major de Blanes organitzada pels Castellers de l'Alt Maresme (Els Maduixots). Van començar amb un 3 de 7 amb agulla, el castell més important que portaven per a la diada. En segona i tercera ronda van descarregar amb solvència un 3 de 7 i un 4 de 7 parats. En ronda de pilars van descarregar un pilar de 5, concretament el pilar de 5 número 300 de la colla manresana. Finalment es van descarregar 2 pilars de 4 simultanis.