Així es viu dins d'una casa de 1.600 m2

Es tracta d'un habitatge creat pensant en gran i dissenyat per un arquitecte i una escultora

30.07.2016 | 07:43
Així es viu dins d'una casa de 1.600 m2

Sembla, amb els seus merlets de formigó blanc, un castell contemporani, i també una escultura feta edifici. Sens dubte, aquesta casa a Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona) és una obra absolutament singular i irrepetible, per la seva desmesura i també per l'obsessió pels detalls i els acabats. L'arquitecte Erik Morvan i ­Sabine, la seva esposa escultora, la van construir a imatge i semblança seva. Fins i tot la van obrir el 2010 com a museu privat. Ara, la Nao, amb 1.600 m2 habitables sobre un terreny de 6.300 m2, es ven per 18 milions d'euros. La comercialitza la immobiliària francesa Immo Best International.

Tot a la Nao, una de les propietats més imponents de la urbanització de luxe Supermaresme, està fet en gran: set suites, cadascuna amb un bany –menys el dormitori principal, que en té dos, un per a cada membre de la parella, amb els seus respectius vestidors–, hammam, chill out amb zona de jocs, celler, despatx, un bell taller d'escultura obert al jardí, un apartament per al servei, dues bugaderies, ascensor i un garatge per a cinc cotxes.

L'espectacular piscina desbordant té vistes de 220 graus: des del Mediterrani fins a les pinedes que envolten altres mansions ocupades per banquers, esportistes d'elit –Jorge Lorenzo va tenir una casa just damunt d'aquesta– i milionaris de tot el món.

Casa espectacular

El dormitori principal mesura 80 m2. Després de l'escriptori de laca i cristall de Jean Louis Boulitte hi ha el llit, sobre un sòl lleugerament inclinat per poder veure el mar des d'ella. 

Morvan va fer una casa pràcticament sense cap angle recte –de fet, només ho hi ha en els tancaments de les habitacions– i plena de referències al món marí, com les obertures dels murs en forma de siluetes de peixos o les claraboies que recorden els ulls de bou dels vaixells. L'aigua és un element tan omnipresent que fins i tot hi ha dues sèquies amb sortidor a l'estil àrab: una en la piscina i una altra al llarg de la planta baixa.

A la casa només li falta una cosa: aire condicionat. Però no ho necessita, el seu disseny fa que a l'estiu sigui fresca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema