Un home va salvar ahir la vida d'una nena de quatre anys quan va atrapar-la a l'aire després que caigués des d'un vuitè pis a la ciutat russa de Iekaterinburg, capital de la regió dels Urals.

La mare, que havia deixat sola la nena a casa amb la porta i les finestres tancades, i amb un telèfon mòbil, es va absentar durant deu minuts per anar a la botiga.

La nena, que va pensar que la seva mare se n'havia anat a la feina, va decidir acompanyar-la, va pujar a un tamboret, va obrir la finestra i va començar a baixar.

Afortunadament, segons la policia local, un veí que passejava el seu gos va veure com la nena intentava baixar des del vuitè pis d'un edifici d'habitatges.

"L'home va deixar el gos a cura d'uns vianants, i al costat d'altres va començar a cridar a la nena que s'agafés fort i intentés tornar a entrar a casa", segons va informar un portaveu de la policia.

Amb tot, va afegir la mateixa font, "quan les forces se li van esgotar, es va deixar anar i va caure. La nena es va precipitar a terra de cap, però l'home va aconseguir agafar-la a temps".

Segons dades preliminars, la vida de la nena no corre perill, tot i que té algunes lesions al cap i a l'espatlla, i el seu salvador té un braç trencat.