Frank Cuesta ha tancat els seus comptes de Facebook i Twitter després de publicar tres misteriosos missatges en què mostrava un notori enuig cap a la televisió i els "postureadores", i en els quals assegura que "buscaria finançament d'altres maneres". L'aventurer va escriure una última comiat i va eliminar les xarxes socials que li han servit com a plataforma per a les seves campanyes animalistes i de denúncia davant del polèmic cas de la seva exdona Yuyee.

La carrera televisiva del defensor dels animals ha estat plena de controvèrsia durant els últims anys. Després de la seva famosa participació a 'Frank de la Jungla', on la seva particular personalitat el va fer créixer en popularitat, va deixar el món de la televisió no sense abans titllar-lo de "hipòcrita" i explicar que no trairia els seus valors "per un grapat d'euros" .

Mesos després de la seva marxa el 2013, la marca 'Frank' va tornar a Cuatro amb 'Natural Frank'. L'animalista va declarar que li havien ofert més diners en altres mitjans, però que tornava a Cuatro "per respecte a Vasile", productor de la cadena. Tanmateix, la seva relació amb Mediaset va tornar a trencar-se un any després, grup al qual no ha tornat des de llavors.

El 2014 es va fer pública la seva participació en un nou programa per a la cadena Discovery Max,'Wild Frank'. De nou amb el seu nom com a reclam, Frank Cuesta tornava a la televisió i anunciava "haver trobat el seu territori", en al·lusió al lema de la cadena. Malgrat això, l'idil·li televisiu de l'ex-tennista va durar tot just un any, ja que el 2015 va protagonitzar un polèmic episodi, en forma de vídeo-comunicat, dirigit a diversos directius de la cadena.

Es desconeix si l'adéu de Frank Cuesta a les xarxes socials i a la televisió serà definitiu, si bé el to dels missatges suggereix que ha estat una decisió presa "en calent". Les properes setmanes seran determinants per conèixer les veritables intencions del presentador, ja que tant Twitter com Facebook ofereixen un període de temps per recuperar els comptes en cas de penediment.