Prop de 1.500 banyistes nord-americans 'envaeixen' accidentalment Canadà

24.08.2016 | 07:34

Forts vents al riu Saint Clair, a la frontera entre Canadà i Estats Units, van provocar que al voltant de 1.500 nord-americans entressin de forma il·legal a Canadà diumenge surant en matalassos inflables, segons mitjans locals.
Des de fa mesos, els mitjans de comunicació han especulat amb la idea que milers de nord-americans emigraran a Canadà en cas d'una victòria del candidat republicà Donald Trump.
I més d'un podria haver confós la "invasió" de banyistes nord-americans que va experimentar diumenge la localitat canadenca de Sarnia (a uns 300 quilòmetres a l'oest de Toronto) amb la primera onada d'aquests "refugiats polítics" estatunidencs.
En realitat, els prop de 1.500 nord-americans que van acabar al Canadà diumenge eren banyistes que participaven en un festival anual de Port Huron, en el qual milers de persones suren en matalassos i cambres d'aire al riu Saint Clair. Però vents de fins a 50 quilòmetres per hora van empènyer molts d'aquests banyistes cap a la costa canadenca, el que va obligar el Servei de guardacostes de Canadà a rescatar unes 1.500 persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema